Zonnepanelen-info.com
Zuinig omgaan met energie!

Zonnepanelen

Vroeger werden zonnepanelen alleen maar door de ruimtevaart gebruikt. In 2009 is dat wel anders. Onze natuurlijk grondstoffen raken langzaam op en de mensen op aarde moeten een alternatieve energie bron vinden. Zonnepanelen is daar een mooi voorbeeld van. Sinds de overheid een hoge subsidie geeft op de aanschaf van zonnepanelen zijn ze sterk in opkomst. Het wordt nu voor de gewone mens ook interessant om zonnepanelen aan te schaffen. Dankzij de subsidie van de overheid is het zelfs rendabel geworden. Het is goed voor uw portemonnee en het mileu. Dit is dus geen verkeerde investering. De overheid streeft ernaar om in 2020 twintig procent van de energie op te laten wekken uit duurzame bronnen.

Zonnepanelen in Nederland kan dat?


Zonnepanelen in Nederland. U denkt natuurlijk dat kan niet, omdat de zon in Nederland niet atlijd schijnt. Gelukkig werken zonnepanelen ook als het bewolkt is. Het is dus zeker rendabel om zonnepanelen aan te schaffen in Nederland.
Wanneer u de zonnepanelen op de juiste manier insteld kunt u met een 500Wp zonnepaneel makkelijk zo'n 400 kWh per jaar aan elektriciteit opwekken. Dit staat gelijk aan een besparing van 95 euro per jaar. Dus dat is snel verdient.